Ht 14 – nu är Spårarna på gång!

Efter kvällens Spårarmöte kan vi lägga siffrorna 75 samt 60 till handlingarna. Första mötet var vi nämnda 75 personer i vår samlingsring; ledare, gamla scouter och prova på-scouter. En helt otrolig siffra. Idag var vi 60 st, vilket också det är ett helt otroligt antal.

Då kan man fråga sig vad som ligger bakom dessa fantastiska siffror? Patric, en av våra ledare har varit runt i några av skolorna i kommunen och berättat om vad scouting är och det är en av anledningarna till varför det kommer så många till oss. Han förmedlar på ett intresseväckande, roligt och engagerat sätt vad det är som är så bra med att vara scout. En annan anledning är mun mot mun-metoden; scouterna pratar med varandra och tar med sig kompisar till våra träffar. Oavsett hur alla dessa barn hittar till oss är vi väldigt glada över att de kommer till oss på våra prova på-träffar och ser fram emot nästa veckas möte. Efter det är prova på-gångerna slut och behöver man bestämma sig om man vill börja på scouterna på riktigt.

Nästa vecka är det också dags för terminens föräldramöte i Bollstanästet. Välkomna på tisdag 23/9 kl 18.30!

/Spårar-Jenny

Det här inlägget postades i Okategoriserade av fredrikssonskan. Bokmärk permalänken.