Lägerbrev 4

Här kommer ett näst sista lägerbrev. Det sista lägerbrevet med patrull- och tältindelning, kontaktuppgifter till scoutens fadder kommer att sändas ut dagarna innan vi åker (torsdag 24/7).

Transport

Transporten till lägret sker med buss. Samling för resa till Vässarö sker på Coop Forum-parkeringen i Rotebro.  Hemkomst till Coop Forum i Rotebro för oss i Bollstanäs Scoutkår. Vänligen notera att det stor fel i första utkastet till lägerbrev 3. Om någon scout ej åker med den gemensamma bussen måste detta meddelas till lägeransvarig i respektive kår. Tider som meddelats tidigare, se lägerbrev 3 bla.

Besöksdag

För Spårare är besöksdagen onsdagen den 29/7 och för scouter som åker på långa lägret måndagen den 27/7. Vi vill att ni som funderar på att komma och besöka lägret meddelar detta till oss innan torsdagen den 24/7 (till Tomas, Anneli eller Anna). Detta för att vi skall kunna förboka transporter med båten ut till ön. Avresa från bryggan är planerad till 09:00 från Ellans Brygga, se nedan. Resan kostar 100 kr ToR för vuxna och 50 kr för barn (1-7år). Vi kommer att bo på Östra mellan ängen. Man betalar resan hos ledarna Tomas, Anna eller Anneli i BollHällägret. Ni anmäler er enklast via länken här.

Frågor besvaras av avdelningsledarna.

Ledarna
genom Tomas , Anna och Anneli

Hitta till Ellans brygga/Strömsviken

Du som ska till Strömsviken, åk via Grisslehamn till Singö kyrka, fortsätt sedan 6 km till Ellan. Vid Ellan står det en skylt med texten “Här slutar allmän väg”. Åk vidare en knapp kilometer till en vik med p-plats. Där finns en hänvisning var man kan ställa bilen. Vändslinga för bussar finns.

I Strömsviken kan du parkera bilen till en avgift av 30 kr/bil/dygn. Vi arrenderar marken och måste därför ta ut en avgift. Snälla! Kör långsamt på grusvägen!

Du som kommer norrifrån

Åk via Hallstavik och Häverö sedan över Trästabron och mot Grisslehamn.

GPS-koordinaten för Strömsviken är

60.216307,18.72597