Lägerbrev 2

Nu är tid att anmäla sig och betala för årets sommarläger!

Nu är det dags att anmäla sig för årets sommarläger med Kallhäll och Bollstanäs scoutkårer. Även i år kommer vi att deltaga som BollHäll på Vässarö. I ett kommande lägerbrev kommer instruktioner om vart bussarna kommer att stå samt packlistor, kontaktinformation mm.

Spårarscout som inte tidigare varit på ett sommarläger tidigare måste har varit på två läger tidigare som omfattade minst två övernattning. Frågor om detta besvaras av spårarledarna (fråga gärna oss ledare om detta på tisdagsmötet).

När: 25/7 – 31/7 för Upptäckar-, Äventyrar- och Utmanarscouter

28/7 – 31/7 för Spårarscouter

Kostnad: 2100:- ink resor för Upptäckar-, Äventyrar- och Utmanarscouter

1100:- ink resor för Spårarscouter

Resor: Vi planerar att åka buss tillsammans till och från lägret. Reskostnaden ingår i lägeravgiften.

För att anmäla sig: Anmäl via länken snarast samt betala in lägeravgiften på Plusgiro 816215-8 senast 29/5-15. Vid frågor ang. betalning kontakta Tomas eller Johan T.

Frågor: Besvaras av avdelningsledarna.

Hoppas att vi får härligt badväder.

Välkomna

/Ledarna