Upptäckarscouterna 10-11 år

alder-upptackareFyra scouttjejer som skrattar

I Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir man när man är tio år.

Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Upptäckare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång Ni ses.

Ni hittar programmet för höstterminen 2018 i Upptäckarnas kalender.

Nedan finns även programmet för hösten i PDF format för utskrift.

Bollstanas_Upptackare_HT-18_v4

Om inte annan information finns i terminens program eller meddelas via mejl eller Facebook gäller följande för Upptäckarscouterna.

Tid: Måndagar 18:30 – 20:00

Plats: Bollstanästet på Gamla vägen 23 i Bollstanäs

Kollektivtrafik: Hållplats Grimstavägen med buss 529, 537 eller 538. Lövmovägen eller Sutargränd med buss 536.

Kostnad: Aktuell medlemsavgift hittar Ni här. 3 st ”prova-på” gånger (normalt början på höstterminen) för nya scouter är avgiftsfria.

Kö/intag: Vi har normalt sätt ingen kö, utan försöker ta in alla nya scouter som vill prova på. Dock kan det beroende på när på terminen Ert barn vill börja. Kontakta alltid avdelningsledare för att kolla att det fungera.

Övrigt: Då vi alltid är utomhus är det viktigt att ha kläder som är anpassade efter väder. Även om vi försöker att röra på oss mycket under ett möte blir man lätt kall efter ett par timmar utomhus.

Vill du bli Upptäckarscout eller har andra frågor?

Ta då kontakt med avdelningsledare Johan Fagerlund på mejladressen nedan.

E-post: upptackare@bollstanasscoutkar.se