Upptäckarscouterna 10-11 år

Fyra scouttjejer som skrattaralder-upptackare

I Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir man när man är tio år.

Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Upptäckare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång Ni ses.

Upptäckarscouterna träffas på måndagar 18:30 – 20:00 vid Bollstanästet på Gamla vägen 23 i Bollstanäs.

Vill du bli Upptäckarscout? Ta då kontakt med avdelningsledare Johan Fagerlund

E-post: upptackare@bollstanasscoutkar.se

Nu är terminen slut, men planering inför hösten 2018 är redan igång. Vi har tagit mycket feedback från scouterna om vad de vill ha mer av och baserat på det håller vi på att sätta programmet för hösten. Inom kort hittar Ni datum, teman och platser för de ordinarie mötena för höstterminen 2018 här.

Trevlig sommar alla scouter och scoutföräldrar önskar ledarteamet!