Spårarscouterna 8-9 år

alder-sparareReforma 09

I Scouterna är det roligt bus utomhus som gäller. Du kan börja som Spårarscout när du är åtta år (årskurs 2), och var beredd på äventyr redan från första dagen.

I Scouterna får du nya kompisar som precis som du tycker att det är superskoj att vara utomhus.

Programmet för höstterminen 2018 hittar Ni i Spårarnas kalender.

Nedan finns även programmet för hösten i PDF format för utskrift.

Bollstanas_Sparare_HT-18_v3

Om inte annan information finns i terminens schema eller meddelas via mejl eller Facebook gäller följande för Spårarscouterna.

Tid: Tisdagar 18:30 – 20:00

Plats: Bollstanästet på Gamla vägen 23 i Bollstanäs

Kollektivtrafik: Hållplats Grimstavägen med buss 529, 537 eller 538. Lövmovägen eller Sutargränd med buss 536.

Kostnad: Aktuell medlemsavgift hittar Ni här. 3 st ”prova-på” gånger (normalt början på höstterminen) för nya scouter är avgiftsfria.

Kö/intag: Vi har normalt sätt ingen kö, utan försöker ta in alla nya scouter som vill prova på. Dock kan det beroende på när på terminen Ert barn vill börja. Kontakta alltid avdelningsledare för att kolla att det fungera.

Övrigt: Då vi alltid är utomhus är det viktigt att ha kläder som är anpassade efter väder. Även om vi försöker att röra på oss mycket under ett möte blir man lätt kall efter ett par timmar utomhus.

Vill du bli Spårarscout eller har andra frågor?

Ta kontakt med avdelningsledare Ulrika Algotson på mejladressen nedan.

E-post: spararna@bollstanasscoutkar.se