Familjescouting 6-7 år

Familjescoutingmärke - Orange

Välkommen på familjescouting!

Med familjescouting vill vi speciellt vända oss till barn i förskoleklass och årskurs 1 (6-7 år) som tillsammans med en vuxen är nyfikna på att prova på scouting. Under vårterminen 2018 kommer vi hålla totalt 5 möten för våra familjescouter. Datum, tema, tid och plats för varje möte hittar Ni i kalendern.

Familjescouternas kalender

Kostnad: Aktiviteterna är kostnadsfria.

Övrigt: Då vi alltid är utomhus är det viktigt att ha kläder som är anpassade efter väder. Även om vi försöker att röra på oss mycket under ett möte blir man lätt kall efter ett par timmar utomhus. Efter varje möte kommer det finnas en eld där man kan grilla korv eller bara värma sig medan man äter medhavd matsäck.

Anmäl Er till familjescouting på denna e-post adress: familjescouting@bollstanasscoutkar.se

Varmt välkomna!

Johan Fagerlund och Ulrika Algotsson